Višković: Neophodno jedinstvo u ključnom momentu za Srpsku

Srna

Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da sve političke partije iz Republike Sropske moraju da budu jedinstvene u ovom momentu ključnom za Srpsku.

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Toga neće biti Viškoviću ne pravi se lud! SDS PDP su filijale SDA sa vođom Bakirom! Da li možda to treba i milioniti put proanalizirati ?!

ManjacaSlavna

TheDrzavniCinovnik Ti si iz federacije i ne možeš svakome soliti pamet Nisu svi kao ti bezmožli agarac jedan stari ahahaha Magu tovim intenzivno i još nekoliko sedmica 3 ili 4 biće za te spreman

TheDrzavniCinovnik

Ovaj dole ispod mene je Manjaca,Starcevica,Vucic,Putin,np63 srbin potutica nasa Banjalucka...............

Odgovor
ManjacaSlavna

Manjača ti sisicunaninu da znaš ! Magarac je uskoro spreman a ti samo stisni zube i uživaj.

BilalBalijagic

Samo krmci koji nemaju mozak misle da SDS i PDP rade za tamo neki entitet rs. rs nije drzava i zato SDS i PDP rade za Drzavu a ne za entitet i to je za svaku pohvalu!

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Gdje si srbine potutico nasa Banjalucka...............

Odgovor
ManjacaSlavna

Koliko vidim ne prolaze tvoje izmišljotine o dodiku RSu i Srbima ! Davno su te svi provalili agarac jedan Pa javna tajna jeste da je SDS PDP i SDA u bratstvu! Džaba ti trošiš agareći jezik tvrdeći drugačije ah blent ahahahah

BilalBalijagic

hahaha hah ovi iz eres izgubili i kompas i oci ahaha izmislili srpsko jedinstvo na Marsu bili su tamo i na Marsu su to naucili i donjeli na Zemlju Sta oni misle SDS i PDP su 2013 godine dali zakletvu pred zvanicnicima nato pakta i potpis na sporazum sa SDA za drzavu Republiku Bosnu i Hercegovinu i taj stav nit hoce nit mogu promjenit i kad bi htjeli ne moze ih niko ni silom natjerat na mjenjanje stava ! Kakvo jedinstvo , za koju drzavu? Ah razumjem za eres entitet ahahaha hah Eh ako bude jedinstvo ja cu se onda drugi dan javno zapalit u centru Tuzle cut ce se pa nek sav izgorim ili bar dio mene neka se patim mucim ako bude neko srpsko jedinstvo ahahaha Pa nije SDS i PDP lud da daje otkaze u ovoj krizi za tamo neku eres za narod pa ko je jos radio za narod ! Svasta ljudi izmisle ahaha SDS i PDP se nikada nece nama i nato paktu zamjerit nit mogu nit smiju i to zna sva krmadija koja ima mozak ! Tako da iz svega recenog nekakvo srpsko jedinstvo je proslost koja se vise nikada nece ponovit zahvaljujuci ljudima u rs i iz rs koji misle svojom glavom i koji rade za Republiku Bosnu i Hercegovinu!

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Gdje si srbine potutico nasa Banjalucka...............

Slav

A sta je sad problem, ?
Kad ste hvatali m i h da vas postave, sa dva poslanika, nije bilo bitno jedinstvo? Kad ste postene ljude zvali izdajnicima isto?
Sta je problem?
Dajte ostavke na sve funkcije, ali bas sve, pa ce vidimo

Odgovor
BilalBalijagic

Tako je ziv bio.

Slav

A sta je sad problem, ?
Kad ste hvatali m i h da vas postave, sa dva poslanika, nije bilo bitno jedinstvo? Kad ste postene ljude zvali izdajnicima isto?
Sta je problem?
Dajte ostavke na sve funkcije, ali bas sve, pa ce vidimo

milankutic

Mektić za sve neuspjehe u sigurnosti krivi Republiku Srpsku. Crnadek nigdje u svijetu ne spominje Republiku Srpsku kao i da nije jedan od entiteta BiH, a Šarović kao ministar ekonomije nije predstavio nigdje proizvode koji su proizvedeni u Republici Srpskoj kao njene proizvode. Z njega je to proizvod iz BiH. Kako onda zaštititi u od napada na njene institucije koje dolaze iz Sarajeva od Muslimanskih predsstavnika, a upućuju se javno za ukidanje imena i postojanja Republike Srpske?

Odgovor
BilalBalijagic

entitet nije drzava i sta je tebi nejasno?

milankutic

U Hrvatskoj su sve stranke, od najlijevijih preko centr do deasnoradikalnih su jedinstvene i ujedinjene kad je u pitanju interes Hrvatske po bilo kojem pitanju. Kad je u pitanju Republika Srpska tamo su stranke razjedinjene oko svih pitanja pa i ako je u pitanju opstanak Republike Srpska. To se najviše primjećuje kod sadašnjih srpskih predstavnika u Republičkim tijelima koji sistematski rade protiv interesa Republike Srpske, a ne pamte nedavnu prošlost koja je i te kako bila uperena od svih u Bosni za nestanak Srba sa tih prostora. Ako ne stane Srpske nestaje i Srba

Odgovor
BilalBalijagic

Pa i mi u BiH smo svi jedinstveni! rs nije drzava sta je tebi nejasno? Uskoro preuzimamo sve u BiH Jel jasno?