Višković: Odluka o kupovini mobilne bolnice bila ispravna u vrijeme kada se donosila

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je u vrijeme kada se donosila odluka o kupovini mobilne bolnice to bilo jedino ispravno rješenje, jer stanje na terenu nije dozvoljavalo da se čeka situacija da nema mjesta u bolnicama i da nema gdje da budu smještene zaražene i oboljele osobe.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SlavnaManjaca

Jesi ti uopšte slušao išta ili si samo pratio muslimansku rtvbn ?
⬇️⬇️⬇️

np63

Radovane odluka je i sad dobra, samo nam reci gdje je bolnica. Građane samo zanima da li je cijena od 4,2 miliona realna za takvu bolnicu. Još uvijek pamtim riječi gosp. Dodika da smo tu bolnicu uzeli ispred nosa Vijetnamu a da je cijena 2 miliona jeftinija od tržišne. Pa kad smo je uspjeli tako kupiti onda bi bio red i da se pokaže, a ako ne onda bi bilo moralno da odeš i ti sa bolnicom.

Odgovor
SlavnaManjaca

Pitaj SDS PDP SDA koji nije dao dozvolu za bolničke aparate da bi dobio koji glasić na izborima! Bolnički uređaji su na granici i moraju nbiti vraćeni zahvaljujući Savezu SDS SDA PDP ! Pratim te dugo i moram reći da si još dobro zelen za politiku!