Vlada RS: Zabrinjavajuća pristrasnost Ustavnog suda BiH

Uroš Vukić

BANJALUKA - Ekspresnim udovoljavanjem zahtjeva bošnjačkog člana Predsjedništva BiH, ali i otvorenim nagovještajima o tome kakva će biti odluka suda, a prije nego što je na i donsena, Ustavni sud je, prije svega, pokazao zabrinjavajući stepen nesamostalnosti i neskrivene pristrasnosti u odlučivanju.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

draza.m

…bravo! Ovi nasi izglasaju zakone oni poniste i opet tako u budale! Zali boze vremena izgubljrnog i dnevica i plata u skupstini RS! I onda pljuj po njima a oni po nama! Umjesto da rade nesto pametno! Sad ce izbori pa ce valjda biti promjena serve 🙈🙈😂

CitalacSaZapada

Kakve su ovo igre za sire narodne mase...

Dodik prvo prebaci nadleznosti sa RS na BiH, pa onda donese zakon da se naleznosti ipak vrate. Sud to ospori. SNSD i Dodik se ponasaju kao ucviljene tetke, optuzijuci sud da je pristrasan a oni zastitnici RS-a...

aeojxpogufqnxx

Samo se zlonamjernim moze shvatiti objavljivanje ovakvog clanka, u kome se kriminalizovana institucija najkorumpiranijeg pravosudja, na celu sa fasistima iz stranih zemalja, i dalje naziva "Ustavnim sudom".
Ocigledno je da neki jos uvijek zive u iluziji unipolarnog sijeta, pod pokusajem dominacije bankrotiranog zapada.
I dok sve vise tutnje detonacije sa istoka, da se u vazduhu osjetiti strah iz Sarajeva.
Svijet vise nije isti, definitivno, i sve je blize cas kada ce se dijeliti karte po poslednji put.
A tada ce se suditi svakom zlu i svakoj nezakonitoj presudi.
Do tada, samo nastavite sijati mrznju u zemlji zla.

ivan.knez.70

Sreća pa naše RS institucije nisu pristrasne i ne slušaju instrukcije iz Bakinaca. Narod je gladan, a neko se voza helikopterom. Tuđim. Vlade RS. A on nije u Vladi. Dosta je više!

zauvjek.neko

Čuj naslova : Zabrinjavajuća pristrasnost Ustavnog suda....... JESIL' TOLIKO GLUP NAKON 20-25 GODINA DA DANAS BUDEŠ ZABRINUT?????!!!! ODJEBITE TAJ SUD ZA SVA VREMENA!!!! POVUCITE NAŠE SUDIJE I NIKAD VIŠE DA ODU U TAJ SMRDLJIVI SUD. Neka ovi sastanče kolko hoće a mi BEZ KOMENTARA da idemo svojim SRPSKIM PUTEM. Srpski Svet i Tačka

zauvjek.neko

JEBO VAS USTAVNI SUD bih VIŠE!!! PRESTANITE KOMENTARISATI I GURAJTE PO NAŠEM!!! SRPSKI SVET!!! IGNORIŠITE, BEZ SLOVA KOMENTARA I TO JE TO!!! NIČIJA DO ZORE PA NEĆE NI NJIHOVA!!!!!

rbubic.9a1c

Nikad doci pameti.