Vučić se u Beogradu sastao sa Dodikom

Tanjug

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, sastali su se danas u Beogradu i razmotrili regionalna pitanja.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Bosanski Kurdi su svakim danom sve nervozniji ....znaju da Him je uskoro Game over. NeJma haman više strane pomoći niotkuda ...dzaba onolike suze dzafera i pijanog komsica ,samo poneka plaka izjava sa zapada i to je to.
Jos malo....😉
Slomićemo i Kusur-bih-u kičmu

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Imas ga pravo tuljane vlaski, mater ti prcim u aortu na vratu pa joj ejakuliram u kicmenu mozdinu dok ti i tata ti masturbirate bEsomucno.🤣🤣🤣

bojan.blcity.Cuna.Ibro

JA SE BOJIM RUSA I NIČEGA DRUGOG, PRVO RUSA PA UZVIŠENOG ALLAHA DZ S
– Prvo, Englezi su napravili Muslimansku braću 1926. godine, kao i Al Kaidu (što znači Baza) i Talibane. Iza ISISA su britanska, američka i izraelska služba. Cilj je bio da ostvari plan INONA – stvaranje velikog Izraela tako što će se sve okolne države od Severne Afrike i Bliskog Istoka do Ukranije rasparčati po regionima. Zato su Amerikanci napravili Arapsko proleće da raskomadaju Libiju i Siriju.

* Kako će dejstvovati na Balkanu?

Plan za Balkan je uništenje Republike Srpske na dva načina.

Prvo, islamisti u BiH su snabdeveni velikom količinom snajpera i Srpska treba da bude napadnuta sa svih strana. Onda u malim grupama od 5 do deset ljudi, treba da se ubace u Republiku Srpsku i da prave terorizam. Kada dođe do terorističke destabilizacije RS, jer ona ima samo policiju, onda bi uleteo NATO.

On od 2003. ima sporazum da EU sa svojom vojskom i NATO mogu intervenisati ako dođe do destabilzacije BiH. Oni će izazvati destabilizaciju uz pomoć mudžahedina, a onda će Srbi da reaguju. Potom će oni da pošalju NATO vojnike i da faktički okupiraju RS.

* Da li mogu da uđu u Republiku Srpsku bez odobrenja Banjaluke?

– Mogu da rade šta god hoće, jer nikoga ništa ne pitaju.

* Dodik je rekao da će u slučaju problema sa NATO pozvati prijatelje. Da li su problemi sa NATO samo problemi direktno sa tom organizacijom ili se u ovom kontekstu mora imati u vidu sprega NATO-Velika Britanija-teroristi u BiH?

– NATO, Britanija i SAD kontrolišu sve teroriste. Teroristi ne ratuju za džabe, nego dobijaju platu od nekoga. Ako pare ne daju Amerikanci, tradicionalno novac daju Saudijska Arabija i Katar.

* Šta je uloga službi u sprečavanju događaja koje ste opisali? Da li jedna Nemačka mirno posmatra to što već rade američke i britanske službe preko islamista i na druge načine ili ima aspiracije da ih zaustavi?

– Nemci su najjači u kontroli Albanaca na Kosovu. U BiH su treći, iza dejstava SAD i Engleza. London je broj jedan, jer daje pamet, predloge i ideje i ima na raspolaganju opozicione političke stranke koje su spremne da odrade bilo šta da dođu na vlast. Amerikanci daju logistiku.

Metod će biti da se uhapsi Dodik ili da se na neki drugi način onesposobi – recimo da se izvrši atentat ili saobraćajna nesreća. Sva njihova negativna energija je usmerena prema njemu a ne postoji niko ko bi mogao da uskoči da ga zameni.

NJihov najlogičniji plan je da se likvidira Dodik snajperom ili otrovom ili saobračajnom nesrećom. To je metodologija britanske službe. Đinđića je ubio snajper. Takođe, uvek podmetnu nekoga drugog – Osvald Li Harvi je osuđen za ubistvo Kenedija i potom je i sam ubijen, priča završena. A Kenedija je ubio šofer koji ga je vozio. Zato je Žaklina bežala preko gepeka, dalje od njega. Da je bežala od snajperiste, bežala bi na dno automobila.

Dakle, Dodik je u opasnosti od likvidacije, posle čega bi vlast preuzele opozicione stranke. Sve su napravljene od strane engleske i američke službe. NJima je obećana sva moguća vlast da naprave unitarnu Bosnu, vežu Srpsku i srpski narod. Dodik je ono što je bio De Gol u Francuskoj…

* Da li Dodiku mogu da pomognu bezbednosne službe Srbije, ili su i one premrežene Britancima?

Dodika jedino mogu da čuvaju Rusi. On se ne čuva samo tako što se oko njega stave neki ljudi da ga čuvaju, nego tako što svoj posao radi obaveštajna diplomatija. To se radi tako što Nikolaj Patrušev zove šefa CIA ili MI6 i kaže: ako budete dirali Dodika, mi ćemo vama likvidirati tog i tog. Nekoga ko je njima drag -recimo, nekoga ko je njihov kandidat u Nemačkoj. To znači – nemojte da vam pada na pamet.

Đinđić je ubijen jer je postojao konsenzus službi pošto uvek stradaju oni koji kobajagi sede na nekoliko stolica. Jer, onda niko ne garantuje. Bolje da vas štiti jedna ozbiljna služba.

* Koliko balkanske zemlje uspevaju da iskontrolišu razne službe, a koliko strane službe kontrolišu političare na Balkanu?

Sve političare na Balkanu kontrolišu službe Britanije, Amerike, Nemačke i Francuske. Đinđića je kontrolisao BND, ali je izdao Nemačku tako što je dozvolio da Amerikanci kupe Sartid koji ima i luku na Dunavu. To je glavno. Ono oko Kosova lepo zvuči, ali ubija se zbog love. Za Nemačku su Dunav i Vojvodina od strateškog interesa.

* Mediji su dugo forsirali priču da u Srbiju ulazi veliki arapski kapital. To je tačno, ili je to marketing? Čiji je to interes?

-Nije tačno. Arapi su britanska služba. Bin Zajeda sam lično upoznao, razgovarali smo o ISISu i njenom šefu Semjuelu Eliotu. Turska je u dobroj meri pod uticajem SAD i Velike Britanije koje polako ruše Erdogana, ekonomski je devalviran, narod je izašao na ulice i to dalje ide svojim tokom.

Sve države Bliskog Istoka su pod kontrolom Britanaca jer su tokom Prvog svetskog rata izvršili revoluciju preko masona Kemala Ataturka. Turska je rasparčana, a od arapskih zemalja je napravljena gomila sitnih država.
..............................................................................................................................................................

J-lukic

Svaka čast svima. Ali, od svih komentara, bojan blcity je daaaaleko najgluplji. I stvarno jadan . Dno dna. Teški glupson. Ta osoba pati. Ljudi, ako neko može pomoći ovako na daljinu. Pomozite, sevap je

Odgovor
bojan.blcity.Cuna.Ibro

Njegovo pravo ime je Ibrahim. Pomoći mu nema. Efendija Muris mu je čitao časni kur an iznad glava i nije mu mogao ni on pomoći i rekao je da je Ibrahim šejtansko djete.

Radis12

Nego , Kusur-bih sad fino mora da se naguzi Vučiću a time i Dodiku nebi li dobili mrvicu gasa od mrskih Srba i Rusa ....
Ostalo uglja haman za jos 4 dana ,moracete sjeci stabla u saraystanu kao u dobra stara vremena kada je saray evo bilo najsretniji grad na svijetu ....svaka kuća 7 pogodaka 😄🍀🍀🍀

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa vi SNSD-ci ste naivni za politike.....ili radite za Erdogana itursku???

Odgovor
toljagaragibova666

Radis12 tj. Ilija zvani Supak, providan si mater ti gutim na krsnoj ti slavi. Vlasino tj. probuseni kurtonu ne provaljuj se.🤣🤣🤣

durmozejnil

Aco CIAšu propali i simpatizeru velikosrbijanca i genocidaša Miloševića i bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića, mani se velikosrbijanskogebelsovske propagande i mješanja u unutrašnje stvari države BiH tj. mani se podržavanja bošnjačkih separatista!?
Da imaš obraza i puno više pameti sramio bi se što toliko provede na toj poziciji a nisi obavio osnovnu civilizacijsku dužnost tj.
što radi dobrosusjedskih odnosa između država Srbije i BiH i između naroda Srbijanaca i Bošnjana nisi odmah dolaskom na tu poziciju otišao preko državne granice na Drini u BiH i to u Srebrenicu/Potočare i vilibrantovski kleknuo u Memorijalu/mezarju i vilibrantovsko se izvinuo za velikosrbijansku fašističkonacističku agresiju na državu RBiH i za genocid nad miroljubivim i golorukim komšijama Bošnjacima (istina samo nad muslimanima) i odmah po povratku u Srbiju počeo sa isplatom odštete državi RBiH za pomenutu agresiju kao i isplatom odštete Bošnjacima za navedeni genocid!?
Sve drugo prije ovog prethodno navedenog Aco ciašu stari je bojim se srljanje u ambis i u propast!?
Ali eto ni sada ti Aco Ciašu stari nije kasno za izvinjenje za velikosrbijansku agresiju na RBiH i za genocid nad dobrim Bošnjanima muslimanima i za isplatu odštete za oboje!?
Vjeruj i glava će te odmah manje boljeti nakon katarze, izvinjenja i isplate ratne odštete državi BiH i dobrim Bošnjanima tj. nakon pranja prljave velikosrbijanske i agresorske savjesti!?

tomyu1962

Pejkovic Ivo,odakle si ?

Odgovor
bojan.blcity

ilijatoljaga007 nakazo ljudska samo te muskarci zanimaju da se guzis sa njima pedercino Sarajevska fuj fuj........💊💊💊

bojan.blcity.Cuna.Ibro

Nikad ali nikad ne veruj Srbima iz SNSD-a koji idu turcinu Erdoganu, varaju ga i uzimaju nase bosnjacke pare za manji bh entitet!!!!

Odgovor
bojan.blcity

SNSD-ci puse kurac turcinu Erdoganu i dobiju u usta tomy majonezu....vole SNSD-cimajonezu,vole,vole mnogooooooo 😂😂😂

zagondzija.bojanu.blcity.husi

Očekujemo uključenje lažnog Srbina bojan. blcity Ibrahima da laprda i laje kao i svaka odžondrana psina!

Odgovor
Radis12

Nemoj tako ,to je naš dežurni bosanski Kurd .njemu Dodik iskače iz paštete svako jutro .
Istresanje na "Nesavjesnim " mu dođe kao terapija.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Ilija, steram ti ga mrtvoj majci u sasusenu venu na vratu bolan.