Zvizdić: BiH nije i neće biti prijetnja

Srna

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Denis Zvizdić tvrdi da "iz BiH na strana ratišta nije otišlo ni manje, ni više građana nego iz bilo koje zemlje zapadnog Balkana ili Evrope", te da zbog toga "BiH nije i neće biti bilo kakva prijetnja".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Hadziturcinbegovic.Osman

Tako je. Bosnjak nikada nikoga nije ranio a kamoli ubio . odbrana je drugo.

Stara kuka

Koliko laže ova balijetina. Bosna je puna džihadista i stranih i domaćih. Kaže nijedan državljan bh nije učestvovao u terorističkim napadima. Zna li on gde su boravili pre napada na ameriku neki od napadača? Koliko je bilo terorista sa bh pasošem prilikom napada na železnicu u Madridu? Šta on misli da su Francuzi glupi pa veruju u ove balijske priče?

Odgovor
Hadziturcinbegovic.Osman

Lazes ti pravoslavni teroristo