Auto-plin u Banjaluci 0,30 KM skuplji nego u Doboju

Dragan Sladojević

BANJALUKA, DOBOJ - Prosječna cijena auto-plina u Banjaluci iznosi 0,94 KM po litru, dok se u Doboju može kupiti već za 0,64 KM.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

sasas

Svaka čast za novinara Dragana Sladojevića. Ovo su vijesti koje treba da se objavljuju. A sada da vidimo da li će da pojeftini plin i u Banjoj Luci.? Da li će inspekcija da obavi svoj dio posla ili će da stave pare u džep? Očekujemo povratnu vijest-informaciju.

Odgovor
Pop

Neće inspekcija ništa još uraditi , pošto ide vikend, te u ponedjeljak će izaći i naložiti prodavcu da koriguje cijenu. Jer on se brani da je plin kupio po skupljoj cijeni.