Banjaluka prvi grad u BiH koji je dobio Viber stikere

N.N.

BANJALUKA - Svako kome je Banjaluka draga srcu, sada će imati još jedan način da izrazi i podijeli ljubav prema ovom gradu. Počevši od danas, Viber paket stikera biće dostupan za besplatno preuzimanje, ističući poznate i drage simbole i znamenitosti grada.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Genocidni-Balija

Fali im Čača Davor podignutih ruku i ćetvorica Hodža sa njim kao i Govedarica i Borenović , Stanivuković , policija Federacije na što smo i pucali da Vlahi sami sruše RS i još poneki

LažnePatriote

Fali vam na ovom stikeru ispred hrama 10 "policajaca" i tri popa sa mitraljezima. I Jefra naravno, sve sa stapom i cvikama, ili cak on mozda da snima sta se desava.

Odgovor
Genocidni-Balija

Tako je .

trustrasintastas

a dje vam je onaj "nemoj tamo, murija udara"