BiH druga u svijetu po smrtnosti od virusa korona, prva u Evropi

Fena

SARAJEVO - Bosna i Hercegovina postala je druga država u svijeti po smrtnosti od virusa korona na milion stanovnika u Evropi.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

logićno, u mahali Fikro Srebrenica i Fodil zavrnu desetak miliona na zdravlju od bošnje mumina, onda u džamijama ih upućuju i organizuju prevoz u susedne zemlje da idu i da prose sadaku da ih vakcinišu, ministarka Biserka koja ima figuru betona kad se istrese iz mešalice, ba, umjesto vakcina iskamći par tona urmi od arapa pa se u mahali saseru ko grlice.. znaći šampioni, ba... sedeča odbojka pa smrtnost u mahali Taj rad

gr

moze biti. Al kako to da poslije rata umire omladina, pretezno mladi ljudi a da se niko nije zapitao ili zabrinuo zasto i zbog cega????