Ćorić: Strateški ciljevi auto-put Beograd - Banjaluka i aerodrom Trebinje

Srna

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić izjavio je da je intencija Republike Srpske da do 2025. godine bude završena dionica auto-puta od Bijeljine do Rače, te da sljedeće godine počne gradnja aerodroma u Trebinju.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Ma hajde aerodrom uredu ali praviti auto put preko Brčkog a ne preko Tuzle je van pameti od strane velikosrbijanskih ideologa koji na to forsiraju ove naše Bošnjake pravoslavce/bh Srbe!?
Pa možete samo zamisliti da je za vrijeme OLUJNIH vremena 1995 bio auto put preko Brčkog do Bijeljine i dalje preko granice u Srbiju do Beograda pa to bi sve pobjeglo za 24 sahata iz bh krajiine i Banja Luke!?
Što bolja komunikacija to je veća bježanija pogotovo ako uzmeš da je neko domaći izdajnik svoje države i nacije i na strani okupatora!?

Odgovor
ivan.knez.70

Pod domaćim izdajnicima naravno da misliš na ove na vlasti što su narodu sve oteli. I mrvicu tih para daju botovima da siju mržnju lažno se predstavljajući kao oni drugi. Ti botovi niju izdajnici?

ivan.knez.70

Aerodrom Trebinje je strateški cilj? Na čemu su ovi ljudi? Za autoput OK.
Redosljed aktivnosti: mi ćemo pripremiti tendere, čekamo da pravi ljudi budzašto kupe zemlju, pa ćemo izvršiti ekspropriaciju zemljišta i na kraju imamo dobru volju da je uložimo. Pare nisu problem. Para nema.