Đajić: Zabrinut sam za snabdijevanje medicinskim kiseonikom

Srna

BANJALUKA - Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izrazio je zabrinutost zbog snabdijevanja zdravstvenih ustanova kiseonikom za liječenje pacijenata, nakon što je poplavljena punionica kiseonika firme "Meser".

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

Ооој Мунира, ој Мунира
где ти је Мухарем¿¡¿

durmozejnil

Đaja, vjerski šovinisto i stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša Rjadovana Karadžića, vjeruj i dalje ne prolazi nigdje ta SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i mani se ti politike jer ti nisi obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banja Luke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

ilijatoljaga007

za podatke o vakcinisanim građanima fbih, obratiti se ministarstvu zdravlja Republike Srbije ⇒
mahala ⇒ глад, несаница, беспарица, нејебица Taj rad