Dodik krstio devetoro djece porodice Đurić

Srna

GRADIŠKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je danas je kumovao na krštenju devetoro djece iz višečlane porodice Srboljuba Đurića u Krušiku kod Gradiške.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mikicstojan6

Neka je sa srećom! i poradite malo Predsjedniče ako ste u mogućnosti jer će nas SDS i PDP dovesti do duboke podjele naroda u Republici Srpskoj kao u Crnoj Gori jer je odustao od odbrane interesa RS ! SDS i PDP su drugi Milo Đukanović ! Ako možete da svi zajedno ne dozvolimo djelovanje engleskih specijalnih službi koje djeluju i siluju Opoziciju protiv svog naroda ili ćemo ih mi poslati u neki paradžemat pa neka odatle efendišu!

Odgovor
OpeljeskiMost

SDS i PDP su preveslali svoje glasače i ovi će postati drugi Milo koji će podijeliti srpski narod duboko! Strani faktor će putem SDS-a i PDP- a formirati tkzv / ili nastojati da formira/ Bosansku Pravoslavnu Crkvu , sve će SDS i PDP od male nerođene bebe do najstarijeg djeda i bake a sve zbog svojih usranih guzica koje štiti strani faktor da bi pravio nemire! Strani faktor uspješno razara jedan narod-srpski putem tog naroda pijunima koji su ucijenjeni i koji su žrtvovali sav narod zbog sebe , Mektić, Šarović , Stanić, i ostali

Odgovor
toljagaragibova666

Naglabaj se kurcine zajedno sa mamarom ti smrade vlasinarski! Popisam te s duda!

mikicstojan6

piv77560 je musliman koji glumi Srbina. Ima ih masa na društvenim mrežama i portalima.

Odgovor
toljagaragibova666

Jebo ti musliman dijete mrtvo mikicu picicu stojane, vlasino neslana!

laajic

Neka su djeca, živa i zdrava!

piv77569

Oprosti im Boze, ne znaju sta rade.

Odgovor
DundjerDangubic

Jedi govna.

Odgovor
toljagaragibova666

Dundjeru sisu ti materinu jebem i prvi zadoj koji si od materesine ti krmace stare dobio!

gajics67

Pa nije Do Dik pop?