Dodik u Marićki: Ovdje mi kažu 'Drži se', 'Ne daj se', to je otvorena krajiška duša

Srna

PRIJEDOR - Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Marićki kod Prijedora da crkva u ovom mjestu 151 godinu odolijeva raznim iskušenjima, da je nekoliko puta bila rušena i da je svetinja za ljude koji ovdje žive, te da stoga ne propušta priliku svake godine uoči Ilindana prisustvovuje narodnom zborovanju koje pokazuje posvećenost vjeri.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil.peder

Mi se tješimo i uzdamo u alaha jer znamo da nam je uvjek u prošlosti puno pomagao.

durmozejnil.peder

Mi se tješimo i uzdamo u alaha jer znamo da nam je uvjek u prošlosti puno pomagao.

durmozejnil.peder

Još nam nije pala Fazlagića Kula Mile a Schmidt je došao.................. Mi muslimani jesmo bili u četnicima ali najdraži nam je Hićo i Fazlagića Kula.....

durmozejnil

A kada je u pitanju novija istorija presude međunarodnih haških sudova govore da je izgleda fašista i nacista Pavelić bio mala maca za fašist,nacistu i genocidaša Radovana Karadžića a Pavelićevi oficiri male mace za fašistu, nacistu i genocidaša Ratka Mladića i njegove presuđene genocidaše i zločince!?

durmozejnil

A što se tiče toga ko je veći a ko manji antifašista da ti koju činjenicu podastrem jer danas u vrijeme IT tehnologija se Mile ne može ništa sakriti i nema više lažne istorije i sakrivanja četničkih zločina i genocida i nema više od dražinih četnika pravljenja antifašista pa npr:
- 1943 oko 25 000 partizana u Srbiji a kada se već znalo da je Hitler donji onda u Srbiji 1944 oko 240 ooo partizana (e sada da li razlog ovolikog naglog povečanja broja partizana u Srbiji leži u izvračanju četničkih šubara sa kokarde na partizansku petokraku ne znam?)?
- Srbija je jedina od svih bivših republika SFRJ koja nije održala zasjedanje/formiranje antifašističkog vijeća!?

durmozejnil

E Mile li Mile koja si ti lažovćina?
Sreća ode zabrinuti Incko a dođe nezgodni i precizni političar čika Šmit?
Pazi šta pričaš? Inače crveni k'o vrata?
Izgleda kod njega nema labavo a za te dezinformacije o njemu koje ti je dao Vladimir brzo ćeš se uvjeriti da je Vladimir Grozni i velika lažovčina i to veća i od tebe?

toljagaragibova666

Drzi mi ga grbavi i malo poflautaj!

Odgovor
durmozejnil.peder

Uvalim ti mami i tebi da puno poflautate krajnisana!

Odgovor
toljagaragibova666

Steram ti ga detetu vlasino!