Fond solidarnosti spreman da pomogne djevojčici iz Istočnog Sarajeva

N.N.

Javna ustanova Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu upoznat je sa slučajem liječenja trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva u inostranstvu, a prošle sedmice obavljen je i sastanak sa majkom djevojčice.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

Kako da nije, a danima i mjesecima se prica o bolesnom djetetu provlaci kroz medije i trazi se novac, i ceka se, a vremena se nema. A cim se pocelo po medijima spekulisati gdje je taj novac iz Fonda, odmah oni kao reaguju, i dace neki novac, ahaa..

drzavnicmarovnik

fond solidarnosti treba ukinut . mislim da bi se opozicija 100 % saglasila sa otim. tu se samo kradu pare.