Građani neće preminule da spaljuju u krematorijumu

Bojana Kljajić

BANJALUKA - Grad do daljeg neće dobiti krematorijum, jer njegova izgradnja zavisi od interesovanja, koje je trenutno malo, a realizacija tog projekta je skupa, rekao je Željko Grbić, direktor "Gradskog groblja".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

dadara74

Tako je "Marija", dijelim mišljenje...moguć razlog je i to što grad može za grobno mjesto uzeti više novca...po onoj logici "grobno mjesto je veće, pa se može i naplatiti, a ko će plaćati skupo ormarić za urnu"...pa nije ni čudo da je "veliki broj građana već obezbjedilo grobno mjesto", neće svoje najmilije da zaviju još više u crno kad shvate koliko je skupo i grobno mjesto, i prevoz, i usluge , i pop....itd...itd...to je nama naša borba dala...

Marija

Ne mogu da vjerujem! Na osnovu čega direktor tvrdi da je interesovanje građana malo?! Pogotovo kada vidimo kapacitet groblja u Vrbanji, ostala neću ni da pominjem. Mislim da je i njegov i gradonačelnikov pristup neutemeljen i neozbiljan. Izgradnja krematorijuma bi trebao da bude jedan od prioritetnih projekata u ovom gradu!