Iseljavaju se studentski domovi u Banjaluci

N.N.

Upravni odbor JU Studentski centar "Nikola Tesla" Banjaluka i Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske donijeli su jednoglasnu odluku da se isele banjalučki studentski domovi u cilju suzbijanja pojave i širenja virusa korona.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mariomarjanovic2011

Pa evo zasto ,nema drugog nacina unistiti to malo mladezi sto se skoluje ,jedino u Crkvenu da ih bacaju i spaljuju brenerom,ovo im dobro doslo,ne daj Boze da se neko iskoluje ,mozete misliti sta bi bilo,bolje ovako,logori ce biti uskoro ali ce Srbin Srbina zatvarati

Odgovor
peta.kolona.srpske.ustase

Ako nije podoban sto da ne zatvoriti ga?

LažnePatriote

A zašto to? Pita li se iko? Ja sam čuo da su se pojavili zaraženi među studentima, i da su naravno bili u kontaktu sa mnogima. A o tome nema informacija. Žašto ne kažu koliko je stidenata iz doma testirano?

Odgovor
peta.kolona.srpske.ustase

To je u Sarajevu gdje si ti i cuo. Ali ima i kod nas u BL.