Janković: Nabavka helikoptera značajan iskorak u oblasti bezbjednosti

Srna

BANJALUKA - Načelnik Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske Brane Janković rekao je da je nabavka helikoptera značajan iskorak Republike Srpske u oblasti bezbjednosti, te da će to biti od velike korist Ministarstvu, te građanima Srpske i BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

luksuzna auta im postala tijesna a jedan erikoptel koi koristi milokrad je malo pa sad kupuju jos koji da se bajni ministri mogu transportovati,izgleda luksuzna ministarska auta sluze da im gospodje vozaju u sopinge ili djecu u skolu i iz skole a narod jedva prezivljava