Još 19 oboljelih od virusa korona u RS, jedna osoba preminula

Stevan Lulić

BANJALUKA - U posljednja 24 sata u Republici Srpskoj potvrđeno je prisustvo virusa korona kod još 19 osoba, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS. Jedna osoba koja je pozitivna na virus korona preminula je u posljednja 24 sata.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nmfjhgtnaagmydrkwn

Drasko je sposoban mladic koji je obecao a i Vukanovic i sva opozicija u manjem entitetu da ce nas sigurno sve ujediniti a pocet ce sa bistama bosnjackog, hrvatskog i srpskog borca u centru Banja Luke i zato velika podrska Drasku Stanivukovicu i cjeloj opoziciji.
Upisati u pretrazivac
- ACTA TV ALFA Drasko Stanivukovic Spreman sam otici u Srebrenicu zamijenit cu Dodika 30. 12. 2019.
- ACTA TV ALFA Drasko Stanivukovic 21. 1. 2020
Vrlo zanimljivo te molim da se pogleda .

nmfjhgtnaagmydrkwn

Eto vam Srbi pa opet glasajte za Dodika a ne znate malo okrenuti glavu u federaciju da vidite kako mi to brzo i bez problema rjesavamo. Kod vas nema nista da valja osim ako vam pobjedi SDS i PDP. Tad ce bit svima nama dobro.

nmfjhgtmaagmydrkwn

Katastrofalno los sistem testiranja, kao i vrijeme objavljivanja rezultata.