Još pet presretača od avgusta na putevima RS

Goran Lajić

BANJALUKA - U pet neobilježenih službenih vozila MUP-a RS novije generacije i različitih marki tokom avgusta biće završena ugradnja kompletne opreme mobilnih radara, kao i obuka policijskih službenika, koji će se naći na putevima Republike Srpske i kontrolisati učesnike u saobraćaju.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nesvrstani

Jos samo namontirajte i mitraljeze pa da nas pobiju. I onako su drski i bahati ko nikad. Bravo za onog ko sve ovo smislja.

Odgovor
llijatoijaqa

⬆️ glupa balinčad nikad do pameti doći ⬇️

Milo

Hvataj, hapsi,gazi, nikog ne štedi, sve je to ista bagra. policijo ovo nije naš narod, nama ne treba ovaj narod,mi ćemo stvoriti drugi narod, pravi bolji,ljepši narod. Narod koji ume da sluša, da voli, da poštuje vlast koji zna ko ga je stvorio i kome treba da zahvali sto će nas hiljadu, 5 hiljada, 50 hiljada,sto hiljada, da nas ima na svakom koraku, na svakom ćosku, mi ćemo biti narod, policija.
Vi kupujte radare i presretače a Vučić neka donira vozila hitne pomoći, gradi bolnice i škole, liječi BiH golicu po beogradskim klinikama. Vi punite budžet za svoje helikoptere i službena vozila i finansirajte vaš kriminalni sistem.
Bruka i sramota na šta smo spali.