Klub novinara Banjaluka: Dodik ugrožava bezbjednost novinara

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Klub novinara Banjaluka oštro osuđuje i smatra nedopustivom i neprimjerenom izjavu Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, u kojoj je označio Suzanu Rađen-Todorić i Željka Raljića kao "dva važna novinara BN televizije koji su proveli nekoliko dana na obuci kod nekih struktura u Londonu".

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Blackson

Ne lažu novinari već DoDick oni prenose šta on izjavi 👍😁

paste.

ko neće da prati BNTV koja priča u prilog nama Bošnjacima onda neka prati RTRS

Milanković

aahahaha pa normalno da ne volite Dodika kad ste samo plaćeni da pljujete po njemu i Republici Srpskoj. Jadan i bjedan je vaš život sumorni.

paste

Besime...pa gledaj RTRS oni ne lazu...niko te ne tjera da pratis BN TV...

Besim

ja sam sinoć gledo bntv a baš se dobro izlagaše, vidi se da lažu ali če američkim zakonom biti zabranjeno da se oni diraju

Danko

naravno da izvještavate šta hoćete i da lažete i izmišljate a onda se pozivate na ugrožavanje bezbjednosti novinara , za to ste morali zgrnuti lovu,najviše novinari i lažu i izmišljaju a sve je to zbog para , danas je para sve dok ista ovaj svijet ne odvede u rupu bez dna a to je blizu