Krizni štab KS strahuje od broja novozaraženih u narednih 14 dana

Fena

SARAJEVO - Krizni štab Ministrstva zdravstva Kantona Sarajevo izražava zabrinutost za period od narednih 14 dana, koliko traje period inkubacije, nakon bliskih kontakata koji su se desili tokom Kurban-bajrama u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Mujo.Hrnjica

Niko se zbog Bajrama nije zarazio i to je sigurno 100 % ! Ko god slavi Bajram on postuje mati Tursku i islam kao najljepsu religiju mira postovanja i ljepote. Ja kad klanjam ujedno i vjezbam tjelo a to je veliki + . Hvala braci Turcima ebali me oni u dupe to ne smeta sto nam dadose ovako ljepu religiju i da mozemo slavit Bajram u miru veselju zdravlju i blagostanju u novostvorenoj Bosnjackoj drzavi konacno!!!!