LIČNOST GODINE 2017. – Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke

N.N.

BANJALUKA - Ličnost godine 2017. po izboru "Nezavisnih novina" je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke, a nagradu mu je uručio Aleksandar Kopanja, zamjenik direktora "Nezavisnih novina".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

robertdavidloan

Trebate li kredit na nisku kamatu od 2% Jeste li odbijeni bankovni zajmovi jer nemate nikakvih kolaterala ili imate loše kreditne? Onda ste na pravom mjestu, imate 100% jamstvo, kontaktirajte nas putem e-maila: robertdavidfinancialcompany@gmail(.)com

alsladojevic1973

Kakva priznanja za virtualne gradove sporta i kojesta od EU bjelosvjetskih hostaplera koji ubiru 10 000 EURA platu dok sam ja prisiljen da vec drugu godinu drzim ko podstanare osmoclanu familiju bez da su marke platili stanarinu otkako su njima Radojcic i Briselski politicarcici ne pomognu. Nek ih uzmu odmah. Dok Radojcic glumi uspjesnog tkz managera ja sam prisiljen sirotinju na stanu drzati jer nemaju gdje sa sobom. Jebem ti sva priznanja i pohvale da ti jebem. Gradi sirotinji stanove i fabrike...