Lukač: Budućim penzionerima MUP-a veće penzije

N.N.

​BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač danas je rekao da je Ministarstvo predložilo Vladi Republike Srpske da se budućim penzionisanim pripadnicima MUP-a penzije obračunavaju po povoljnijim uslovima za njih.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

rajak_vob

Potrebno je rijesiti prvo status boraca prve kategorije u ovoj drzavi pa onda raspravljti o drugim kategorijama za rjesavanje penzije. Prvokategornici borci treba da imaju privilegiju kad napune 40 godina staza da mogu ici u penziju bez obzira na godine. Lijepo je sto ministar policije misli o svojim radnicima ali prednost treba da imaju oni koji su stvorili RS a samim tim i radno mjesto ministra unutrasnjih poslova. Prvo privilegiju moraju imati borci prve kategorije i tacka.

Jednostavno naški

Ostali neka pomru. Nisu imali prilke zaraditi za vrijeme službovanja! Stigla ih Božja kazna, ove druge! Uzdravlje ti Predsjednice Srpske. Mi smo najbolji!