MUP RS tokom protesta u ponedjeljak sankcionisao 142 lica

Srna

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske poziva građane da proteste u vezi sa cijenom naftnih derivata izražavaju u skladu sa nadležnim zakonskim propisima, jer će u suprotnom MUP u skladu sa navedenim propisima sankcionisati prekršaje nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Savez za promjene

sve treba porušiti i popaliti

bojan xxx

Treba cim dodje nekome prvom kazna da objavi to,a onda da se narod sav digne i krene paliti sve redom,jer vi mozete sta hocete,a budale da cute,nadji narodu posao i povecaj plate pa onda pricaj nesto,jebem vam mater lopovsku svima,odavde svi trebaju pobjeci kao sto i bjeze,pa nek uvoze sebi radnu snagu.