Mnoge škole čeka katanac

Zlatan Čekić

BIHAĆ - Broj učenika u osnovnim i srednjim školama na području Unsko-sanskog kantona drastično se smanjuje iz godine u godinu, pa tako ovdašnje obrazovne ustanove predstojeću školsku godinu dočekuju s uvjerljivo najmanjim brojem đaka u cijelom poslijeratnom periodu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

piv77569

Sve dok pod katanac ne odu Izetbegović i Dodik, umiraće škole, manja mjesta i sela.

Auto_web_1

Sada treba citirati velikog mislioca gospodina Milorada Dodika: "A onda kada nam se vrate u iznajmljenim automobilima i za nekoliko dana spucaiju sve svoje plate da bi se pokazali kako su moćni, odlaze na teške poslove koje rade tamo negdje na zapadu i kažu da im je dobro, a nama je najbolje ovdje."