NYGEA dobitnik grant sredstava USAID-ovog projekta: Mlade uče dijalogu i zajedništvu

Anja Matarugić

SARAJEVO - Cilj projekta "Dijalog je primaran" je da mladi ljudi različitih etničkih pripadnosti pri susretima uče o životu svojih vršnjaka u drugim sredinama, o različitostima, ali i da zajednički promišljaju o mogućim rješenjima problema sa kojima se susreću.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Bolje uče hodže da mira između muslimana sa jedne strane i hrišćana i Jevreja sa druge nikad ne sme da bude! To rade potajno dok kako oni ( muslimani ) kako misle ne steknu većinu da bi onda oni mogli druge narode da mlate.

Starcevica

Vidi se da nisu normalni. Skoro su srušili nekakvo zajedništvo, srušili su Jugoslaviju a sad bi da to obnavljaju, neka to rade kod sebe između njih i crnaca i drugog stanovništva! Ničija nije do zore sjala! A ni mi nismo ludi da po ko zna koji put nasjednemo na mit bratstva i jedinstva. Ovima preko bare kad se digne qrac bi to opet ugušili u krvlju tih istih koje kao bajagi mire. Bagra je to bjelosvjetska!