Novi rast broja oboljelih: U Srpskoj još 155 zaraženih koronom

Stevan Lulić

BANJALUKA - Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnjа 24 čаsа izvršеnо је tеstirаnjе 633 lаbоrаtоriјskih uzоrakа, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 155 оsоbе u Rеpublici Srpskој, saopštio je Institut za javno zdravstvo RS.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Pametno kaze podturica Burle Dodik,jebo ma..r svoju visoki predstavnik Incko ima platu 25000 eura a nista ne radi na suzbijanju korona virusa.....i jos je remetilacki faktor!!!

bojan.blcity

A jesu Braca Rusi "zaprasili" glupe i naivne podturice iz SNSD-a Dodika,Cvijanovicku,Stevandica,Dzevada Galijasevica,Denisa Sulica,Emira Kusturicu,Miroslava LIZanskog,RADOdajcica Igora,Dusanku Markic,nobelovca Nikolu Spirica itd itd.....sta kaze glupi i naivni Dodik,da gdje braca Rusi zaprase vise nema korone???

nmfjhgtmaagmydrkwn

Hoce li neko od ovih nakaza na vlasti konacno dati ostavku zbog ove beskonance epidemije???
Jesu li culi za ODGOVORNOST nekada u SNSDu?