Otišli u Njemačku da zarade, u BiH se vratili gladni i žedni

N.N.

ZENICA - Otišli smo da zaradimo, da dostojno prehranimo porodice, ali u Njemačkoj smo bili i gladni i žedni. U BiH se vraćamo prevareni, bez marke.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Ovdje je pisano o pokradenim novcima od strane Bakira pa vidim NN su ih izbrisale pa mi čudno .......... da vi iz NN ne branite Bakira i federaciju kao BNTV i njihov portal ???

Vucic

Crni su kao da su čistili dimnjake ?! DNK ?! :-)

Vucic

Što ih nije Bakir uhljebio? bakir koji je pokrao sve što je bilo u federaciji za ukrasti i koji ima milijarde dolara evra i onih pokradenih donacija za Srebrenicu ovo ono može da ovim ljudima i pokloni najmanje 500 000 km i da žive a da ništa ne rade. A Sebija je direktorica svih mogućih firmi puna love kao hiljadu tankera naftom može za njih da izdvoji milion km. Bakir i Sebija svoje muslimane ohrabruju nekim deklaracijama koje nikad neće moći izvesti pa ih tako lako mogu sa strane i sa boka sve potkradati i srca će im povaditi. Zato i šaraju deklaracije i ruše tzv državu za koju se navodno zaklinju. Samo neka tako i nastave !

Vucic

Ma bili selafije tamo krali i svašta nešto i dobili nogu a druga solucija neće ih niko zbog selafizma koji nose sa sobom jer nisu ni htjeli da rade već su klečali na poslu! mislili da su u mahali

Rade

Vracamo se svi Dodiku i Bakiru da nas spase gladi i bijede u Germany

Odgovor
Vucic

Možete samo kod bakira kojim je već otvorio 100 000 radnih mjesta i prima već ljude a plata 4000 km informiši se malo blent

Odgovor
Vucic

Rade Pa možeš ti njih dva primiti ?!

janjetovicmirko4

Idemo svi u obecanu zemlju..Tamo se super ah