Patrijarh Porfirije poručio: Svaki rat je poraz ljudskog dostojanstva

N.N.

Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije poručio je danas u vaskršnjoj poslanici da smo sazdani kao jedan i jedinstven ljudski rod.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Nema iskrenosti u tvojim porukama pope i vjeruj svako tvoje glasanje u javnosti je za vaskoliki civilizacijski i slobodarski svijet (a posebno za tvoje komšije BiH i Bošnjake) je samo puko licemjerje i gluma jer evo provede godine na toj poziciji a nisi se udostojio da obaviš osnovnu civilizacijsku dužnost a to je da odeš na zapad preko granice na Drini u BiH u Srebrenicu (i to glavom bez obzira da imaš pameti i obraza) i da vilibrantovski klekneš u Potočarima u genocidom nastalom mezarju i vilibrantovski se izvineš barem za nedavnu sramotnu i anticivilizacijsku velikosrbijanskonačertanijsku oružanu agresiju na RBiH i za ovaj nedavni zadnji genocid nad Bošnjacima muslimanima!?
SRAM I STID DA TE BUDE!