Petogodišnjica od katastrofe u Doboju prošla bez sirene

Sanja Čakarević

DOBOJ - Da ne bi zbunila Dobojlije koji su proveli dvije besane noći, gradska vlast je odlučila da se na petu godišnjicu od katastrofalnih poplava u podne ne oglasi sirena za uzbunu, a to je inače bila dugogodišnja praksa da se svakog 15. dana u mjesecu vrši probno oglašavanje signala.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

LažnePatriote

Utopljeno bar 11 ljudi (ako ne i vise, jer se danas manipulise sa svim i svacim) i nikome nista, ujeo vuk magarca. A dispecer Viskovic kaze da je to sve greska i da se ta situacija mogla sprijeciti. Ako se mogla sprijeciti znaci da je neko odgovoran. Je li iko i hoce li iko odgovaati!? JAdni smo!