Predavanje o genocidu nad Srbima u NDH u američkom Kongresu

Srna

VAŠINGTON - U američkom Kongresu 21. novembra biće održano predavanje o genocidu počinjenom nad Srbima, Jevrejima i Romima na teritoriji Nezavisne Države Hrvatske tokom Drugog svjetskog rata, saopšteno je iz Srpskog narodnog saveza, najstarije srpske organizacije u Americi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

ma kakav genocid,samo strasna ratnja desavanja..kad srpsko unistvanje nesrpskog stanovnistva 90ih i etnicka ciscenja bih teritorije od nesrpskog stanovnistva uz to praceno unistavanjem vjerskih nesrpskih objekata i to u svim dijelovima pod kontrolom srpskog agresora u bih,nije genocid za srbe kako onda imaju obraza i desavanja 40ih pojmiti pod genocid..kad budete spremni prihvatiti cinjenicu da je entitet rs u bih nastao na etnickom ciscenju i genocidu nesrpskog stanovnistva tek onda mozete pricati o nekom genocidu drugih

Odgovor
HebemTheDrzavnogCinovnika

Spremni smo samo od vehabija napraviti smrdljive leševe i pobacati ih psima vukovima i ostalim divljim zivotinjama. Gazda vam pusi i nece imati niko da vas odbrani medjedu jedan!