Predsjednica Komisije dala ostavku pred odluku o ruskim lijekovima

Uroš Vukić

BANJALUKA - Tijana Kovačević, predsjednica Komisije za lijekove u Agenciji za lijekove i medicinska sredstva BiH, podnijela je ostavku na tu funkciju kao i na članstvo u samoj komisiji.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

mikicstojan6

Danas je isto biti ili Bakirovac ili SDS i PDP ! Nema razlike !

mikicstojan6

Agencija za lijekove je u rukama PDP a pa neka se dogovore sa Šefom Bakirom jel ih to sad ne hebe ni za suvu šljivu hehehe Presvukao je blentove Šef, nije Šef bezveze Šef ! A RTVBN i njeni portali su leglo balijandera!

mikicstojan6

SDSu PDPu i Bakirovima treba otrova ne lijekova. SDS i PDP je počeo 2014 da služi tuđim interesima a ne interesima srpskog naroda. Najmanji je problem za ta dva lijeka...... Bijeljina i Bijeljinski Portali su leglo Zmijetina iz SDSa PDPa i muslića a traže nešto ! dobiće dvojicu preko četvorice!

Stara kuka

Prije jedan mjesec, moj drugar mi reče: “došao sam do zaključka da su Srbi jeftini ljudi”. I posvadjašmo se naravno. Ali malo po malo, razmišljajući i analizirajući razne dogadjaje u skorijoj prošlosti, shvatih da je bio u pravu. Kao primer mogu poslužiti ljudi koje Republika Srpska pošalje u Sarajevo da predstavljaju interese Srba u BH....Ivanić, Mektić, Šarović, Crnadak, a da ne govorim o članovima nekih komisija na nivou BH. Vrlo brzo i lako prestanu da rade u interesu Srba, počnu da rade za bošnjačku politiku. Postanu jeftine prostitutke.

Odgovor
mikicstojan6

Ivanić, Mektić, Šarović, Crnadak, ........ to su neuki političari koji su kao poslani za Bakira Izetbegovića a koje je Bakir plaćao pokradenim milijardama da rade protiv RS ! Titov režim je za one koje je označio državnim izdajnicima znao šta da radi ! Nestajali si preko noći i više se nikad nisu pojavili! A ovi današnji još živi ........... Ne samo da su živi već su i potpuno slobodni .........