Prevoznici u RS traže hitan sastanak s vlastima: Prijeti nam nestanak

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Udruženje prevoznika za unutrašnji i međunarodni transport Republike Srpske zatražilo je hitan sastanak sa predstavnicima vlasti jer im, kako su upozorili, bez adekvatne pomoći prijeti nestanak.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Jednostavno naški

To nije moguće? Od kud, kada je kod nas sve u zaletu, sve ide po planu? Ostvaruju se zacrtani i projektovani petogodišnji, godišnji i mjesečni planovi u RS. Vozači odlaze, ali se brzo vraćaju. Istina ne voze kamione domaćih prevoznika, ali su uvijek na dohvat ruke. Da ih je samo platiti. Eh, da je samo ovo kod prevoznika. Za koji mjesec slijede nova iznenađenja. Nema radnika, pojela maca!