Priveden Draško Stanivuković

Ljiljana Radić

BANJALUKA - Draško Stanivuković, odbornik u Skupštini grada Banjaluka, priveden je danas prilikom pokušaja da organizuje nove proteste vozača i blokadu saobraćaja, javlja novinar "Nezavisnih".

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BL_mrkonjic

Jos jedan autogol Dodika i klike oko njega, kraj se nazire jos malo pa u povijest

Opozicija

Mudar ovaj momak. Štedi na gorivu, angažovao policiju da ga vozi. Neimaština, mora se.

Msara

"Mali tajkun", se umjesto bahaćenja sopstvenim novcem bavi problemima ovog naroda. Ili bi vam više odgovaralo da su sva djeca poput režimske? Da se svi bave ugostiteljstvom, dograđuju Boske, kupuju Ade, televizije? Bravo Draško, samo naprijed!

Tihomir

ovaj mali i onaj njegov drug su a mene pravi strani lobisti, isto kao za vrijeme slobodana miloševića oni što su htjeli da razvale srbiju da bi imali za sebe nešto

dragan ilić

ova djeca me podsjećaju na istu onu zavedenu omladinu koja se u srbiji zvala OTPOR i koja je napravila najpogubniju stvar za Srbiju u ono vrijeme.

dragan ilić

ova djeca me podsjećaju na istu onu zavedenu omladinu koja se u srbiji zvala OTPOR i koja je napravila najpogubniju stvar za Srbiju u ono vrijeme.