Prva vještačka pluća u BiH u Kliničkom centru Banjaluka

Srna

BANJALUKA - Doktor Vojka Gorjup iz Ljubljane učestvovala je danas u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci u obuci ljekara za rad sa uređajem ECMO - prvim vještačkim plućima u BiH, izjavio je Srni direktor UKC-a Vlado Đajić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BL _mrkonjic

vještaćka kara ,to nema u genocidnoj ni pravih pluća a kamoli ovih

Stanko

turci i turski savez za promjene inače priljepak Bakirov će od muke da prde na usta umjesto na dupe. nastojaće da omalovaze sve što je dobro kao što i uvijek rade, BOSANSKI TURCI I SAVEZ ZA PROMJENE JE JEDNO TE ISTO. KO SHVATI BIĆE MU DOBRO KO NE SHVATI NEMA MU POMOĆI. ajmo turci i turski savez za promjene u napad