Sastanak vlasti i stručnjaka: Nema panike ni ako virus dođe u BiH

Sanja Čakarević, Anja Matarugić

SARAJEVO, BANJALUKA - Korona virus, koji je stigao u bh. susjedstvo, okupio je danas na sastanku entitetske premijere, resorne ministre te predstavnike zdravstvenih ustanova iz RS i FBiH u Doboju, i tom prilikom je poručeno da nema mjesta panici, da su zdravstvene ustanove spremne da djeluju jer imaju testove, te da građani ne treba da prazne police u prodavnicama, niti apoteke, ali i da budu svjesni da virus neće izliječiti bijelim lukom.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Ako pogodi Bakira i njegov rod i porod i sve njegove saradnike i istomisljenike, tu nema panike. Doslo je vrijeme da korov sagnjije i da se pojavi slobodan narod, kao cvijece koje raste i cvjet u miru i slobodi sa Bozim Blagoslovom.