Šeranić: Pojačati odgovornost pojedinca

Srna

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je zbog porasta broja zaraženih virusom korona potrebno da građani pojačaju poštovanje epidemioloških mjera, odnosno da nose masku u zatvorenom javnom prostoru, drže distancu, izbjegavaju masovna okupljanja i da se vakcinišu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

uqdqfykdypnhimthxo

Jadan je ovaj narod kad ovakve moralne nakaze donose odluke o njihovom zdravlju.

durmozejnil

Ale Šera Bošnjakoviću, propala bh separatisto i vatreni simpatizeru domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša SRATka MLADIĆa kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RjADOVANa KARAdžića, mani se ti politike jer ti nisi izgleda obrazovno za to kapacitirana, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u bh metropolu Sarajevo/VOJKOVIĆE/!?