Šeranić: Teži oblici bolesti najčešći kod nevakcinisanih, vakcina ima dovoljno

Srna

BANJALUKA - Obje doze vakcine protiv virusa korona u Republici Srpskoj primilo je oko 29 do 30 odsto ljudi, izjavio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Alen Šeranić i apelovao da se građani vakcinišu, jer vakcina ima dovoljeno, a teži oblici bolesti najčešće se javljaju kod nevakcinisanih.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

MilanRS

Ovi smao ponavljaju ono sto u svim drugim drzavama takodje govore, svi prate i ispunjavaju isti zadatak. Oficijelno (velike medijske kuce) samo se razbolijevaju nevakcinisani a neoficijelno (ono sto krijuci govore radnici u bolnicama) veci postotak otpada na vec vakcinisane, posebno dvostruko vakcinisane. Dovoljno je uzeti Izrael kao primjer gdje je vakcinisano skoro svo stanovnistvo i sada im se pune bolnice. Kod njih je vec nekoliko miliona primilo i trecu od 103-e dozu i sada ce se vidjeti pravo stanje.

djuka.djuka13

Koliko sam upucen za one informacije koje se kriju i ne iznose vise ima onih vakcinisanih sa novim zarazama nego ovih bez vakcine
Ne lazite svijet samo pare uzimate