Lukač: Nema potrebe za rigoroznijim mjerama

Maja Brkić

BANJALUKA - Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova RS, kazao je da trenutno nema potreba za uvođenjem rigoroznijih mjera.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

merel jedna vreča respiratora i jedna vreča maski za u trezor, ba..
Kod vas u federaciji šetate ali sa ovcama i kozama kradom
næbemti se curice, brnjo Mevludine ⬇️ usrani

Rade

Zatvorili narod niko nigdje maknuti ne i ne moze.
Odvratni ste obadvojica banditi bezobrazni.

Odgovor
Starcevica

gledaj Ć𝙪𝙣𝙖 Mevludine , ti si napravljen na brzinu, protivno redu i zakonu i narodnim običajima koji nalažu kvalitetnu jebačinu za pravljenje dece, sa ozbiljnim uvodom, detaljnom razradom i žestokom završnicom. Vi, zbutani, što ste napravljeni uglavnom slučajno i u žurbi, obično na sebi nosite vidljive znake svoje zbutanosti u vidu prikraćenosti na visini, neandertalskog čela ili buljavih očiju, bez smisla za konstrukciju rečenice..