Socijalistička partija: Novinarima odobriti pomoć od 1.000 KM

Bojana Klasan

BANJALUKA - Socijalistička partija uputila je danas inicijativu Republičkom štabu za vanredne situacije za dodjelu jednokratne novčane pomoći u iznosu od 1.000 KM profesionalnim novinarima, snimateljima i fotoreporterima koji su radili i rade za vrijeme trajanja pandemije.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Pahars

Daj od para sto stranka primi za izbore a treba li vozacima dati sto nikad nisu stali i vozili hranu stalno,ili sto nemaju nikakva primanja ,kako vas nije stid a penzioneri sa 175km penzije ,bagro

Astra

Kakav način da se novinari ,,kupe", da pišu ono što ,,neko" želi... Bruka i sramota!!!

sasas

Dajte po 1000 KM pomoći trgovcima koji rade na kasama koji su sve vrijeme bili najizloženiji zarazi od virusa i bez čijeg rada bi svi bili gladni, a ne novinarima koji su za vrijeme pandemije hvalili vlast za svaki potez. A posle kada dobiju novac onda će ti novinari da pišu sve najbolje o vama kako biste opet pobijedili na izborima. Ma vi ste dno dna. I ako već hoćete da date pare novinarima onda dajte svima a ne samo vama podobnima. Nemate vi obraza za sramotu...

sasas

Ma vi niste normalni. Gluplji prijedlog nisam čuo za vrijeme pandemije

sasas

Ma vi niste normalni. Gluplji prijedlog nisam čuo za vrijeme pandemije

retromusicstudio

Fino, fino. Svima koji nesto rade u toku pandemije po hiljadarku. A onim koji su ostali bez primanja i bore se za egzistenciju ne treba nista, nego neka pocrkaju za boljeg i nisu! Sramota!!!