Sonja Karadžić: Migranti mi ne smetaju u stanu

Mirsada Lingo Demirović

SARAJEVO - Sonja Karadžić-Jovičević, potpredsjednik Narodne skupštine RS i kćerka Radovana Karadžića, prvog predsjednika SDS-a i Republike Srpske, komentarišući informaciju da su se u njihov stan u Ulici Sutjeska u centru Sarajeva uselili migranti, rekla je da joj oni ne smetaju.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Cika Velja

Bosnjacki zet Spiric,opet o stanovima. . .
Covjece ko je u tvojim stanovima po svijetu,cijim parama si ih kupio,hajde o tome malo?!?Jesu li ti to "tvoji"javili da su uselili u stan Karadzica,za koji se zna da je "zagubljena"dokumentacija o da nemaju pravo na njih. . . Bas njihova zagubljena, . . . Daj povuci veze pa i to preposi na sebe,udomi rodbinu . . .

mil-cer

Ilegalni migranti ilegalnu u tuđem stanu.. i to sve Sarajevo dopusta...zašto ih Baker nije pustio u svoju kucu.

sasas

Bojane, nije problem da neko koga je muka naterala koristi tvoj stan, ali ti bi trebao da znaš za to, i to treba da bude legalno, a ne da neko provali i useli se bez znanja vlasnika i lokalnih vlasti

BojanBL

Kako ste vi sa RTRS usrAlli motku pa to nema nidje. Pa sta ce joj smetati ne koristi ga a ljude muka natjerala. Kakvi ste vi likovi boze ti sacuvaj

Odgovor
barakuda

Bil' ih i ti primio kod sebe, Meketiću? Il' kod dajdžinice, možda? Ako je nezbrinuta.

Odgovor
mil-cer

A sto se ti krijes iza lažnog imena...to je namjerno i smišljeno urađeno. .da se da poruka Srbima...ali nece to a dobro izaci.

Odgovor
mil-cer

Bojan nikakva njih nije muka uhvatila to nisu nikakve izbjeglice već ekonomski migranti koji su pu i para a dolaze iz zemalja koje su daleko više i bolje razvijene od Bosne...