Uplaćena sredstva za liječenje Ivane Bjelogrlić u Francuskoj

Goran Lajić

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, oboljele od karcinoma bubrega, Fond solidarnosti RS je uplatio 295.249 evra, te bi ona do kraja iduće sedmice trebala da otputuje na liječenje u Francusku.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

c7avc

Ona kuja Danijela Ratešić iz grupe PzDa je pokrala novac iz fonda za liječenje djece oboljele od karcinoma iz RS , dabogda joj se vratilo. a imala je podršku mase bezglavog naroda i muslimana koji su jasno znali šta su htjeli ali nisu uspjeli!

c7avc

Sa srećom djevojčice i da nam ozdraviš!

Omerhodzic

ovo je nazalost samo jedan plus SNSDu

Odgovor
c7avc

baliješino pogani doduše u islamu je dozvoljeno lagati ako je u korist muslimama i tzv zamišljenog alaha koji samo voli muslimane.