Vlada Srpske uložila sto miliona KM u zdravstvo tokom pandemije

Srna

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da je Vlada Republike Srpske uložila više od sto miliona KM u zdravstveni sistem tokom proteklih šest mjeseci borbe protiv virusa korona.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

jel to on misli 'primili smo medicinske pomoci i donacija u medicinskim pomagalima u toj vrijednosti i sve su podijelili po bolnicama'' a na njihovu zalost nista se nije smijelo smaketi ili prodati jer su donatori sve drzali na oku

bojan.blcity

Kad smo vec toliko potrosili mogli smo i onu " mobilnu bolnicu" kupiti i kako rece Burle Dodikic obavezno namontirati da se doktori i sestrice "obuce" za "rad" u satoru!!!!!!!!!

nmfjhgtmaagmydrkwn

A to se znaci zove ulaganje?
Mislim to kad zdravstvo napravi tako ogromne dugove?