Za 13 godina 50.000 zahtjeva za pasoš Srbije

Goran Lajić

BANJALUKA - Interes građana Republike Srpske za državljanstvo Srbije ne pada, a od otvaranja Generalnog konzulata u Banjaluci 2005. godine do današnjeg dana, preko njega je predato oko 50.000 zahtjeva za prijem u državljanstvo Republike Srbije, čime je obuhvaćeno više od 60.000 građana Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

trump

Malo po malo i RS bice prazna jos kada Srbija udje u Evropu a Bosna ostane van Evrope to ce biti prava stvar jer to zapad i hoce tako da bude, jer u Bosni nemoguce da ostane ovakav omjer stanovnistva. Hrvatska kako je usla u Evropu Hrvata je mnogo manje sada u Bosni tako ce i Srbi biti natjerani za odlazak iz Bosne

Odgovor
BojanBL.

hajte svi mi čemo za vama i u Sibir da vas taremo na sve načine a vas je lahko shebavati samo vam podaturiti malo para vi i kosti mrtve bi silovali

Odgovor
BojanBL.

al srbija nikad neče u eu