Zaustavljali se na auto-putu u BiH zbog fotografisanja, reagovala policija

N.N.

Iz Autocesta Federacije Bosne i Hercegovine pozvali su sve građane i korisnike auto-puteva u BiH da se ne zaustavljaju na auto-putu osim ako je vozilo u kvaru, a reakcija je uslijedila nakon učestalih zaustavljanja na novootvorenoj dionici Zeničke obilaznice i vijaduktu Babina rijeka.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

dr.mr.dragon

Centralna je to Bosna..

toljagallija007

uredništvo onlain izdanja NN je u akciji »za pite bolan« obećalo vreću oštre nule svakom sadakli bošnji koji ostavi komentar na ovaj članak, ba

toljagallija007

čitam u Zenici nema žive duše, svi izašli na vijadukt pretrčavaju ispred auta ko 🐐...
Zeničani su obilaznicu nazvali, TEFERIĆ... 𝙎𝙏𝙍𝘼𝙃𝙊𝙑𝙄𝙏𝙊, ba
spišah se je6o sve

toljagallija007

grdne moje rane za merhametli mumin bošnjom, kamen bi proplako... murija interveniše, kume mole ih na RDS kanalima da ne prave selfie na sred autoputa i da ne voze trakom u suprotnom smeru, ba