Albanska zastava na izletištu u Srbiji, uklonila je vojska

Tanjug

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je albansku zastavu koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Da li ce Vucic dobiti protestnu notu a vojska biti kaznjena jer je primjenila Ustav drzave, ili ce samo Vocic morati na pregovor u Brisel o dodjeli jos jednog dijela srbije albancima sa sirokom autonomijom?
Albanska zastava nema sta da trazi u Srbiji a Rama bi morao da bude pozvan na odgovornost, zbog pocinjenog zlocina, nad srbima u Albaniji i zbog podrzavanja terorista koji borave na prostoru srbije, tj. Kosovo.
Da li postoji zakon u Srbiji, koji ne dozvoljava posjedovanje i nosenje strane uniforme, naoruzanja i vrsenje terora, bez dozvole ministarstva odbrane srbije i dali postoji zakon o srancima a ako vec postoji zasto se ne primjenjuje kao i u citavom svijetu?