Ex -Yu

Pratite nas na Google news

"Atentat na crnogorskog biznismena u Beogradu je dugo pripreman"

"Atentat na crnogorskog biznismena u Beogradu je dugo pripreman"
Foto: Ilustracija | "Atentat na crnogorskog biznismena U Beogradu je dugo pripreman"
Srna

PODGORICA - Kriminolog iz Beograda Marko Nicović izjavio je da je atentat na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića dugo organizovan i da je riječ o opasnoj kriminalnoj grupi koja je sve isplanirala do najmanjih sitnica.

"Treba dopremiti snajper sa optičkim nišanom, nakon toga isto to vozilo, neko ga je čekao da nakon izvršenog krivičnog djela uđe u to vozilo, sa snajperom i da ide dalje. Da bježi sa lica mjesta, vidimo da je pronađen automobil koji je spaljen i u kom je nađen snajper, to jest puška sa optičkim nišanom", naveo je Nicović.

Prema njegovim riječima, to znači da je sve organizovano vjerovatno danima i da su napadači imali informacije o kretanju Davidovića.

Nicović je za Televiziju Crne Gore rekao da to što je Davidović pogođen u šaku ne znači da onaj ko je pucao, nije već obučen za takve zadatke.

On je dodao da se "neko drugi se pobrinuo za tragove" i da to pokazuje da je onaj ko je pucao "imao i takozvanu ekipu koja je specijalizovana za čišćenje sa lica mjesta".

"Čistači koji preuzimaju napadača u svoje vozilo uništavaju dokaze. To znači da je, ipak, riječ o grupi koja je to radila već ranije", naveo je Nicović.

Iz MUP-a Srbije su rekli Televiziji Crne Gore da policija po nalogu Tužilaštva intenzivno radi na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Poznati crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović ranjen je u utorak naveče u pucnjavi u beogradskom hotelu "Kraun plaza" dok je bio u društvu episkopa budimljansko- nikšićkog Joanikija.

Davidović je vlasnik kompanije "Neksan" iz Nikšića, a poznat je i kao protivnik crnogorske vlasti i veliki ktitor Srpske pravoslavne crkve. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije