Borelj pozvao na deeskalaciju na sjeveru Kosova

Srna

BRISEL - Evropska unija poziva da se smjesta deeskalira situacija na sjeveru Kosova i da se omogući sloboda kretanja ljudi, poručio je visoki predstavnik EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Žozep Borelj.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Borelj nije dobro informisan. Nepostoje obje strane, nego samo jedna strana, koja pokusava da pljacka neduzne i vec opljackane gradjane srbije. Teroristima je potreban novac za novu isporuku naoruzanja. Mnogo je lakse napljackati nego posteno zaraditi, to su naucili od svojih sticenika i ucitelja, koji ih aktivno svakodnevno uce i trniraju. Izgleda da je roba gotova jos samo mora da se plati, zato Borel spominje dvije strane, jedna da odobri, druga da naplacuje a narod nek skici i placa, takva je zapadna demokratija i ljudska prava.