Crna Gora zabranila rad aparata za kafu

Srna

PODGORICA - Operativni štab za podršku privredi u Crnoj Gori zabranio je rad svih kafemata i aparata za pripremu kafe i drugih napitaka, što znači da moraju biti stavljeni van funkcije, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva ekonomije.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Bezumnice, pitanje Kosova je rijeseno Rezolucijom 1244. Ta rezolucija jos samo mora da se sprovede u djelo, sve ostalo je neprihvatljivo i ne smije biti prihvatljivo. Sa teroristima se ne pregovara i ne trguje, nego oni moraju biti pohapseni i priveden na odgovornost, zbog bezbrojni teroristicki djela. Svaki gradjanin koji zivi na teritoriji srbije, duzan je i obavezan da postuje ustav srbije, pa to vazi i za teroriste i sve ostale.