Dačić: Albanci su za podelu Kosova

Tanjug

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je za "Alo" da su mu i pojedini albanski predstavnici govorili da je podjela najbolje rješenje za Kosovo i Metohiju.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Javor

Zaboravi inat - tako je razmišljao i Milosevic, pa ćorak.
Dačiću ne slušajte budale, priznajte Kosovo i zivite normalan život, mada je to tesko sa počinjenim genocidom u Bosni.

Zaboravi INAT budi PAMETAN

dragi gosp. Dacicu, sada ce vam jedna nebitna ali poslovno donekle uspjesna osoba nesto reci i ako vi to nikad necete citati:

1. napad je najbolja odbrana.

2. uvijek je bolje zahtijevati nego se uvijek pravdati, ne smijete dozvoliti da vas guraju u tu poziciju jer to vas slabi.

3. budite odlucni, ne oklijevajte, znajte sta hocete, onda izgledate suveren.

4. koristite ista sredstva kao oni ali nikad ne idite korak dalje nego oni, tako ne mozete u javnosti ispasti neumjereni.

i na kraju
5. ne zaboravite, EU nece prezivjeti sledecih 20 godina. a sta je SRBINU 20 godina uporedjeno sa 500 god. otomanskim carstvom kojeg smo na kraju pobijedili ? okolnosti se mijenjaju i kad se EU raspadne, samo je pitanje vremena kada i koja zemlja ce prva povuci nezavisnost kosova . . . ceska, austrija, a mozda bas i njemacka. vjerujte u snagu srbskog naroda i ne dajte kosovo. mi cemo cekati, istrajati i pobijediti.
Zivjela SRBSKA Nacija !