Dačić: Hrabra odluka Švedske akademije da nagradi Handkea

Srna

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je izuzetno hrabra odluka Švedske kraljevske akademije da nagradu za književnost dodijeli Peteru Handkeu, budući da je on našao hrabrosti da iz drugačijeg ugla piše o građanskom ratu u Jugoslaviji.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ugrozeni

Cudno, zasto bas albanci protestuju, protiv nekakvog pisanja i prikazivanja istine. Sta im to smeta, oni su prikazani od strane Amerike kao zrtva, to je tacno i nemoze se osporiti da im je vlada Srbije pokusala da ometa posao, kojim su se bavili a to je kriminal, terorizam koji su vrsili, napade na policiju i vojsku Srbije, protjerivanje nealbanski gradjana sa Kosova i drugi nelegalni poslova. Amerika vidi to kao ugrozenost terorista, 1999 pritice im u pomoc, bombarduje citavu Srbiju, uz pomoc NATO clanica, unistila je cjelokupnu industriju, nacinila veliki broj zrtava civilnom stanovnistvu, zagadila zemlju nedozvoljenim nuklearnim oruzjem, nacinila zlocin neopisive velicine i time omogucila teroristima i kriminalcima da neometano rade svoj posao, sve do danasnjeg dana, kako bi zaradili za naoruzanje, koje bi morali da kupe od Amerike da se sami brane od vlade Srbije i postovanja drzavnog ustava Srbije. Amerika im dodjeljuje drzavu na teritoriji Srbije a clanice NATO moraju, za svaki predlog Amerike, da kazu ja ili amin.
Korumpirana vlada BiH morala je da se odvoji od Srbije, protjera vojsku SFRJ i da postane manji komad Jugoslavije , kako bi je fasisti mogli lakse progutati i opljackati. To sve je pocinjeno sa blagosovom Amerike a danasnja vlada BiH slavi Klintona, koji im je unistio industriju iogniste, kao sveca. Cudno da BiH kao ugrozena, nezeli da se cuje istina.
Hrvatski nacionalisti protjerali su nenaoruzane Srbe, civilno stanovnistvo sa prostora Srpske Krajine, koja se moze staviti pod znak pitanja, da li je to Hrvatska?
To sve pocinjeno je uz pomoc Amerike a americki interes je da se odvojenim drzavama proda oruzje, korumpiranoj vladi sa razlogom; mora da se brani od preostalog dijela SFRJ a njhovi kapitalist imali za vise milijardi dolara posla. Sta je tu sporno da se istina nezna?
Najcudnije je, kako savez americki knjizevnika, koji neznaju ni gdje se SFRJ nalazi na geografskoj karti a pitani su; dali se slazu ili neslazu sa dodjelom nagrade, nekom ko pise istinu desavanja na prostoru SFRJ.

Odgovor
esadcamdzic9

Mene zanima zašto je Amerika kriva,ona je napravila Miloševića,Tudmana ti koji su razbili SFRJ ti dva su krivi niko i su BIH podjelit,napravili su najveće zločince po . Mladić,Karadžić,Boban,Pralijak i mnogo dalših,džaba je ubito,prtjerano,silovano toliko nevolim Ameriku,Rusiju jer oni se mješaju svuda,ali za rat u SFRJ nisu krivi oni samo ti dva zločinci.-

dr.mr.dragon

Istina je spora ali dostizna..

ManjacaSlavna

Uskoro će džihadlije da ostave svoje pametne komentare ahahahahaha Silovano im milion i po bula ma možeš misliti ahahahahahaha mmmu im

Odgovor
esadcamdzic9

Šta čekat od genocidne države i dubreta Dačića taj neuznava niš ministar takva država.